Служителите на Wells Fargo в клон на Албакърки, NM, гласуваха да се

...
Служителите на Wells Fargo в клон на Албакърки, NM, гласуваха да се
Коментари Харесай

Служителите на Wells Fargo в Ню Мексико гласуваха да се присъединят към профсъюз в исторически план за първи път в голяма банка

Служителите на Wells Fargo в клон на Албакърки, NM, гласоподаваха да се причислят към синдикат в сряда, отваряйки нова граница в трудовата акция против корпоративна Америка.

Служителите на Wells Fargo гласуваха с 5 на 3 в поддръжка на присъединението към служащите по връзките на американските Wells Fargo Workers United, заяви синдикатът.

Гласуването е „ като удостоверение за служащите в бранша на финансовите услуги, които знаят, че се нуждаем от групов глас, с цел да подобрим промишлеността, от която сме неразделна част “, ​​каза Сабрина Перес, старши върховен банкер в клона на Wells Fargo в Албакърки.

„ Ние почитаме правата на нашите чиновници да гласоподават за профсъюзно посланичество. В същото време продължаваме да имаме вяра, че нашите чиновници се обслужват най-добре, като работят непосредствено с Компанията и нейното управление, ” каза Wells Fargo в изказване, изпратено по имейл до Reuters.

Епохалното гласоподаване прави основания в Сан Франциско заемодател пър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР